PROCESSEN – adding more living space with SIPs

Velkommen til en ny og grønnere måde at skabe et nyt hjem på …

Vi har i m2home og m2home+ valgt at gøre processen, så enkelt og gennemskuelig som muligt for jer, for at give overblik og ro i maven.

I samarbejde med professionelle håndværkere, sikre vi en gennemtænkt og hurtig byggeproces, hvor alt er inkluderet og I som kunde er oplyst via online byggesystemer, og en overvåget byggeplads med live tv adgang mv.

Vi har valgt grønne løsninger, og er med til at sikre vore børns fremtid, og reducere unødig belastning af miljøet.

Sådan arbejder vi i m2home:

I nedenstående er i punktform beskrevet de overordnede skridt for at nå fra drømmen om et nyt grønt hjem til indflytning.

1) I udvælger den form der passer jer af m2home´s unikke for definerede villaer

2) I tager kontakt til et af vore tre salgskontorer for et uforpligtende møde til gennemgang af jeres ønskede projekt…3) Aftalegrundlag om ideoplæg jf. det aftalte på mødet vedr. materialer / farver mv. indgås. – klik her for aftalegrundlag ( lav link til aftalegrundlag )

4) Jordbundsprøver og kotekort bestilles ved ekstern leverandør, såfremt dette ikke haves

5) Vi gennemgår lokalplan for området, og sikre I kan bygge det ønskede, vi tegner projektet op og sætter huset på din grund  I modtager 2D facader, situationsplan, 3D billeder indvendige og udvendige, samt en video af huset I kan vise til familie og venner.

6) Vi gennemgår ideoplægget og pris tilrettes efter eventuelle tilvalg ( skur, skraldeskjul og lign )

7) Kontrakt udarbejdes med fast pris inkl. jordarbejde / evt. ekstrafundering – denne godkendes af bank/byggerådgiver, underskrives af bygherre og returneres til m2home – tidsplan udarbejdes

8) Projektet myndighedsbehandles og sendes ind til kommunen

9) Ingeniøren foretager statiske beregninger og udarbejder hovedprojekt / byggetegninger til entreprenøren.

10) Projektet er klar til opførelse – og I kan meget snart flytte ind i jeres nye moderne grønne arkitektegnede villa …

Kunne I mod forventning ikke lige finde det I søgte i vores for definerede udvalg, så kan vi tegne lige det I ønsker i m2home+ – her er husene individuelt formet ud fra jeres ønsker, drømme og budget.

Sådan arbejder vi i m2home+:

Såfremt I ikke fandt hvad I søgte i vore for-definerede villaer, så kan I her i samarbejde med arkitekterne fra m2plus designe jeres eget unikke hjem.

1) Her starter vi med et uforpligtende møde til gennemgang af jeres tanker og budget for drømmen om et nyt hjem til jeres familie.

2) Aftalegrundlag om ideoplæg jf. det aftalte på mødet indgås. – klik her for aftalegrundlag og se hvad det indeholder ( lav link til aftalegrundlag )

3) Inden opstart af tegnearbejde skal vi have et kotekort i hænde og efter ca. 20 arbejdsdage fremsendes 1. oplæg til jeres gennemgang

4) Eventuelle rettelser foretages, og endeligt oplæg laves og fremsendes sammen med video af huset.

5) Jordbundsprøver bestilles, og gennemgås, således det fastslås om der evt. er omkostninger til ekstrafundering der skal tages højde for i den endelige pris.

6) Herefter foretages endelig prisberegning, således vi er sikker på at projektet overholder budgettet, og eventuelle tilretninger foretages i forbindelse hermed. = ingen overraskelser !

7) Kontrakt udarbejdes med fast pris inkl. jordarbejde / evt. ekstrafundering – denne godkendes af bank/byggerådgiver, underskrives af bygherre og returneres til m2home

8) Projektet myndighedsbehandles nu og indsendes til kommunen for byggetilladelse

9) I den mellemliggende tid udvælges inventar til køkken/bad/bryggers.

10) Når vi modtager byggetilladelsen, sendes projektet til ingeniøren for statiske beregninger og byggetegninger til entreprenøren udføres.

11) Projektet er nu klar til opførelse, og om kort tid står jeres nye unikke villa klar til indflytning

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.