OM OS - adding more living space

VISION:

” Vi tilbyder et unikt udvalg af arkitekttegnede villaer til en fair pris. Villaerne er udviklet og designet i samarbejde med arkitektfirmaet m2plus, og vi har udover fokus på design, funktionalitet, æstetik og kvalitet, et stort ønske om at repræsentere en samfundsmæssig ansvarlighed overfor miljøet og fremtidige generationer… ”

MISSION:

”Vi designer boliger der er skal være energivenlige, sunde at bo i og fremtidssikret. Dette vil vi opnå gennem brug af materialer, der har lav eller ingen C02 udledning, og en positiv end of life re-cyckling status. Dertil vil vi gennem kompromisløs stræben søge at videreudvikle og optimere vore villaer med hovedvægt på miljøbevisthed og innovatiov teknologi, såsom smarthouse løsninger.”

HVEM ER VI?

M2home er opstået i et samarbejde mellem to professionelle veletablerede aktører på markedet, med ønsket om at skabe fremtidens miljøvenlige bolig, og at gøre en forskel indenfor byggebranchen.

Samarbejdet består mellem entreprenør KN-byg A/S og Arkitektfirmaet m2plus ApS.

I tillæg til ovenstående er det vores mission at gøre byggeoplevelsen, til en så god og positiv oplevelse for vore kunder som muligt.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.