HVAD ER SIPS – adding more living space

Fremtidens hjem med SIPs & m2home

I en verden hvor klimaet er under et stort pres, er det vigtigt vi alle gør vores for at få vores jord på ret køl igen.

Som de fleste nok er bekendt med, så er byggeindustrien en af de største syndere i forhold til CO2-emmission, og tegner sig pt. for omkring 40% af EU´s samlede CO2-udledning.

Derfor er det i m2home magtpåliggende, at de materialer vi benytter spiller deres rolle i kampen for miljøet

Derfor har vi valgt at benytte os af SIPs paneler som den grundlæggende konstruktion i vore villaer – SIPs står for structural insulated panels, og det vil i korte træk sige, at vi benytter et high performance byggesystem, som indeholder en kerne af isolerende purskum, som er et af de mest effektive isoleringsmaterialer på markedet i dag.

Med SIPs paneler bliver det dermed muligt at bygge højkvalitets hjem hurtigt og effektivt.

SIPs panelerne bliver også omtalt som sandwichpaneler – grundet måden de er lavet på – 2 stk. OSB3 plader med polyuretan (PUR) isolering i midten, ligesom en sandwich.

PUR optager ikke fugt og vand, og bevare derved isoleringsevnen, og i tillæg hertil har PUR isoleringen en høj brandmodstandsevne, med lav røgudvikling og styr trykstyrke.

Som bonus til, at man kan opnå store besparelser på sin energiregninger i det daglige, så er PUR skum ligeledes miljøvenligt set ud fra et bæredygtighedsprincip, dette både i produktion og i end of life re-cycling. PUR skum vil i dens levetid spare mere end 135 gange den energi der bliver brugt for at fremstille den…

Fordelene ved SIPs

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.